Betonarbejde af enhver slags udføres

Vi stiller mandskab til rådighed på hele Sjælland

Skal du udføre betonarbejde for din kunde, men har du ikke selv mandskabet eller tiden til at udføre arbejdet? Så kan du med stor fordel vælge at indgå et samarbejde med os hos HardWorkers. Vi tilbyder udlejning af mandskab, der kan varetage enhver form for betonarbejde, så du har mulighed for at komme i mål med din opgave.

Vi varetager både store såvel som små opgaver for vores kunder, og vi kører gerne ud til opgaver på hele Sjælland.

Vi sikrer dig veludført betonarbejde i høj kvalitet

Når du vælger at lade vores dygtige mandskab varetage dit betonarbejde, så kan du altid forvente, at arbejdet bliver udført i en høj kvalitet. Det gælder, uanset om det er støbning af fundament, tilpasning af betonværn, understopning eller en helt anden form for betonarbejde, som du har brug for vores hjælp til.

Vi tilbyder en fleksibel service hele døgnet rundt

Vi har kompetent mandskab, der står klar til at udføre din opgave, når du ønsker det. Vi kan således levere en fleksibel 24 timers arbejdsstyrke, som kan arbejde både dag og nat på hverdage såvel som på helligdage, hvis det er det, der skal til for at komme i mål med opgaven.

Det skal nemlig være nemt og simpelt at leje mandskab hos os, og samtidig sætter vi en ære i at udføre vores arbejde hurtigt, så du kan komme videre med eventuelt øvrigt arbejde for kunden. I den forbindelse kan vi også være behjælpelige med blandt andet:

Kontakt os for en indledende dialog omkring din opgave

Hvis du kunne tænke dig at leje mandskab fra vores virksomhed, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog omkring dit betonarbejde. Så finder vi sammen den rette løsning, der matcher dine ønsker og behov i forhold til arbejdsstyrkens størrelse, tid og pris.

Vi har mandskabet til at kunne varetage enhver form for betonopgave, og vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet, når det passer dig – dag som nat.​​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hard​workers.dk

på Facebook

Hardworkers.dk ApS

​Mangler du en arbejdsmand til din opgave, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Hardworkers finder du et vikarbureau for ufaglært arbejdskraft, og vi tilbyder udlejning af mandskab til mange forskellige brancher på hele Sjælland.

Kontakt os

Hardworkers.dk ApS 

​​Landevejen 6, 4520 Svinninge

Cvr nr. 43215566

Klik her for rutevejledning

Telefon: 27 58 02 22

Send mail