​Kloakservice og andre former for kloakarbejde udføres

Vi udlejer mandskab inden for kloakfaget på hele Sjælland

Driver du et kloakfirma, og mangler du mandskab til at udføre kloakarbejde for din kunde, eller har du på anden vis brug for hjælp fra en kloakmand? Så står vi hos HardWorkers klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder mandskabsudlejning inden for mange forskellige services og arbejdsområder, herunder blandt andet kloakservice.

Vi udlejer vores mandskab til mange forskellige typer erhverv, og vi tager ud til både store og små opgaver på hele Sjælland.

Med vores hjælp er du sikret kloakarbejde i høj kvalitet

Det er vigtigt, når det kommer til kloakarbejde, at arbejdet bliver udført i en høj kvalitet. Derfor kan du selvfølgelig altid regne med, at du får udført kvalitetsarbejde, når du vælger at leje mandskab fra vores virksomhed til at varetage din kloakservice.

Der er desuden ingen opgaver, der hverken er for store eller for små til os. Vi tager imod alle opgaver, og vi sætter en stor ære i at gøre det så nemt, hurtigt og simpelt for dig som overhovedet muligt at leje mandskab gennem vores virksomhed.

Fleksibel kloakservice dag og nat

Vi tilbyder ikke kun kloakarbejde i en høj kvalitet. Vi tilbyder også en utrolig fleksibel kloakservice, så du kan få udført arbejdet, når det passer dig. Det gælder, uanset om det er om dagen eller om natten, eller om det er i hverdagen eller på en helligdag. Du skal bare sige til, hvornår du har brug for vores hjælp, så stiller vi op med det rette mandskab til opgaven.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud eller hør mere

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og services, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på den eller de kloakarbejdere, som du har brug for at leje i en given periode.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hard​workers.dk

på Facebook

Hardworkers.dk ApS

​Mangler du en arbejdsmand til din opgave, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Hardworkers finder du et vikarbureau for ufaglært arbejdskraft, og vi tilbyder udlejning af mandskab til mange forskellige brancher på hele Sjælland.

Kontakt os

Hardworkers.dk ApS 

​​Landevejen 6, 4520 Svinninge

Cvr nr. 43215566

Klik her for rutevejledning

Telefon: 27 58 02 22

Send mail