Gravearbejde udføres i høj kvalitet

Lej mandskab til dit gravearbejde

Skal du have løst en opgave, der involverer gravearbejde, og har du ikke selv mandskabet til at udføre arbejdet eller at nå i mål til den aftalte tid med kunden? Så kan du med fordel benytte dig af vores mandskabsudlejning.

Hos HardWorkers tilbyder vi mange forskellige former for jord- og gravearbejde for forskellige typer erhverv. Vi har kompetent mandskab til rådighed for dig, uanset hvor på Sjælland vi skal møde op henne.

Vi kan varetage store som små opgaver

Uanset hvilken form for gravearbejde eller jordarbejde du har til os, så kan vi tage imod opgaven. Vi har nemlig kompetencerne og mandskabet til at kunne varetage graveopgaver af enhver størrelse, og vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig

Vi kan som nævnt udføre enhver opgave inden for faget. Det kan for eksempel være, at du har brug for mandskab til nedgravning af kabler, eller det kan være, at vi skal hjælpe dig med gravearbejdet i forbindelse med belægningsarbejde. Vi kan også udføre alt lige fra brolægning og betonarbejdetil kloakarbejde, så du kan få en samlet løsning hos os, hvis du har en større opgave, som du ikke selv kan varetage.

Vi kan levere en fleksibel 24 timers arbejdsstyrke til dig, hvis det er det, du har brug for. Vores mandskab kan således stå til rådighed både dag og nat på hverdage og helligdage.

Kontakt os og få en hurtig, simpel og nem løsning

Når du vælger at indgå et samarbejde med os, får du altid en både hurtig, simpel og nem løsning, så du kan komme i mål med dit gravearbejde hos din kunde. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på den service, som vi skal hjælpe dig med eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kan varetage store som små graveopgaver, og vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet, når det passer dig.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hard​workers.dk

på Facebook

Hardworkers.dk ApS

​Mangler du en arbejdsmand til din opgave, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Hardworkers finder du et vikarbureau for ufaglært arbejdskraft, og vi tilbyder udlejning af mandskab til mange forskellige brancher på hele Sjælland.

Kontakt os

Hardworkers.dk ApS 

​​Landevejen 6, 4520 Svinninge

Cvr nr. 43215566

Klik her for rutevejledning

Telefon: 27 58 02 22

Send mail